Újra divat szeretni Van Gogh-ot!

Gyakran találkozunk olyan pólókkal, ahol esetleg Van Gogh vagy Degas művei köszönnek vissza ránk. Én személy szerint ezeket preferálom a leginkább, hisz még emlékszem azokra az általános iskolai órákra ahol, megpróbálták a fejünkbe verni ezeket az értékeket, sajnálatos, hogy akkor még túl fiatal voltam, hogy értékeljem. Ma egyre inkább meglátom szépséget és az értéket egy-egy régi kor letűnt művészeinek munkájában. Ha tehetném biztos Monet akasztanék a halószobám falára, kár hogy ehhez képest pénz szűkében vagyok.

Egyre nagyobb teret hódítanak a feliratos pólók. Ami mondjuk néhány évtizede még csak a cégek kiváltsága és érdekeltsége volt, az ma már mindenki számára még az átlag ember számára is elérhető. Szoktak is élni vele különféle alkalmakor, például szülinapkor, névnapkor és akár legény- és lánybúcsúkor.

Általában az előre elkészített pólókat választják előre megtervezett mintával, kevés az olyan ember, aki saját maga által készített tervekkel állít be. Pedig még személyre szólóbb az ajándék és akár művészeti értéke is lehet. Az internet a barátunk, így könnyen rákereshetünk hol vállalják egyedi pólóink készítését.

Nekem van egy személyes kedvenc pólónyomtatással foglalkozó cégem ez pedig a https://lolmarkt.hu/egyedi -polo. Ettől a cégtől Te is pár pillanat alatt tudsz rendelni, sőt ha csak egy darabot rendelsz azonnal személyesen készítik el neked. Ezeket a rendeléseket az üzleteikben tudják felvenni és ott azonnal el is tudják készíteni. Ha viszont húsz darabnál nagyobb számban szeretnéd hogy Van Gogh visszakacsintson rád, akkor azt a honlapon (https://lolmarkt.hu/egyedi -polo) és az ott található elérhetőségeken tudod egyeztetni.

Ha több mint húsz darabot igényelsz (például legénybúcsúra, céges bulira) akkor a pólók transzfer- vagy szitanyomással készülnek. Ilyenkor az árat az elképzelésed egyeztetése után tudják megmondani. Ha csak egy darabot képzeltél el a művészet kedvelő barátodnak ajándékba, akkor olyan 3500 és 4000 forint között kell számolnod. Ennyiért máshol csak tömeg gyártott pólót veszel.

A https://lolmarkt.hu/egyedi-polo honlapon, de személyes is tudnak segítséget nyújtani a tervezésben. Ha szeretnéd segítenek kiválasztani a megfelelő méretet, színt de akár a betűtípust is.

Így lesz nekem is és a többi átlag embernek lehetősége, hogy ezeknek a zseniális elméknek alkotásait, a pólónyomtatásnak és múzeumba látogatásnak hála, élvezhetjük.