Mindent a művészetért

Fotóművészként az egyik kedvenc témám az emberi test. Szeretek többféle testalkatot is fotózni, a lehető legkülönfélébb pozitúrában, azonban modelleket találni nem is olyan egyszerű feladat.

Nagyon szívesen dolgozom például jógásokkal, mert ők mindenféle érdekes és rendhagyó testhelyzetet képesek felvenni, ami hatalmas szabadságot ad a kreativitásomnak. Néha vannak olyan ötleteim, melyeket átlagemberekkel biztosan nem tudnék megcsinálni, de a jógások ezeket könnyedén megoldják.

Mikor ilyen emberekkel dolgoztam, abból mindig valami fantasztikus fotó sorozat tudtam alkotni, amit nem csak én, de a tanáraim is nagyon értékeltek.

Most pár hónapja is egy ilyen jellegű munkám volt. Sikerült találnom egy jógázót, aki modellt is szokott állni. Ki is béreltem egy stúdiót és el is kezdődött a munka. Kissé túlhajszoltam szegény lányt, mert elég komoly vállfájása lett a fotózást követően. Kicsit bűntudatom is volt emiatt, ezért ajánlottam is neki egy lehetőséget, ami jó eséllyel segíthet neki, hogy a fájdalmai elmúljanak. Ez már csak azért is jó lett volna, mert pár nap múlva újra fotóztunk.

Elmondtam a lánynak, hogy tekintse meg egy weboldalt, ahol a vállmasszázs Budapesten lehetőségeiről tájékozódhat. Ez egy olyan masszázs szalon weboldala, melyről saját, kitűnő tapasztalataim is vannak.

Budapesten belül két különálló üzletük is van. Az egyik a Király utcában található, ahol már több alkalommal is megfordultam. Itt egy gyönyörű szép és nyugtató környezet fogad minket, ahol a személyzet hihetetlenül kedves és mindig mosolygós. A másik hely a Síp utcában van, melyről hasonlóan csak jó dolgokat hallottam az ismerőseimtől

vállmasszázs Budapest

Érdemes élnünk az online jelentkezés lehetőségével, mert az nagyon egyszerű és praktikus is. Itt első lépésben kiválasszuk a weboldal felső részén, hogy melyik szalonban is szeretnénk látogatást tenni. Ezt követően kerül kiválasztásra az, hogy melyik típusú masszázst szeretnénk. Ebben a tekintetben egyébként igen csak nagy a választék. Ezután kiválaszthatjuk azt a masszőrt, akit szeretnénk. Amennyiben nem számít, hogy kihez megyünk, és csak szeretnénk a lehető legközelebbi időpontot lefoglalni, a weboldal megtalálja azt nekünk, ha azt kívánjuk. Innentől kezdve már csak a saját adatainkat kell megadni és elküldeni a jelentkezést. Persze ha valakinek idegen az online jelentkezés, arra is van lehetőség, hogy közvetlenül telefonon vegye fel a kapcsolatot a két masszázs szalon egyikével.

A lány később elmondta, hogy milyen jó élmény volt számára ez a vállmasszázs Budapesten. A masszőr, akinél volt, nagyon gondosan ügyelt rá, hogy csak olyan erőséggel történjen a masszírozás, amennyire az neki jó. Elmondta nekem, hogy a masszőr külön figyelmet fordított a fejére, a nyakára, a hátára és a vállára. Ennél a masszázs típusnál nem használtak fel olajt. A különleges képzettséget igénylő tekerő és nyújtó mozdulatoknak köszönhetően érezte, hogy a fájdalom fokozatosan tűnik el a testéből. Mindeközben a közérzete is jelentősen javult, hiszen ezek a masszázsoknak komoly stressz oldó hatásuk is van.

Hogyan lehetséges az, hogy egy masszázs szolgáltatásnak ilyen jó hatásai legyenek? Az itt dolgozó masszőrök kivétel nélkül profik, akiknek sok éves tapasztalat van a hátuk mögött. Tökéletesen tisztában vannak az emberi testtel és a tradicionális thai masszázzsal. Bármilyen fájdalommal is érkezzünk meg ide, biztosak lehetünk benne, hogy komoly lépéseket tesznek meg a gyógyulásunk irányába. Természetesen akkor is kiváló választás ez a hely, ha csak szeretnénk kikapcsolódni és felfrissülni, amit akár párban is megtehetünk valakivel. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy közös élményeket szerezhessünk.