Lerobbant autó- a flottakezelő majd gondoskodik róla

Szerettem volna elújságolni nektek, hogy kiállításom volt egy kávézóban. Nem nagy dolog, de valahol el kell kezdeni. A műteremből mentünk, céges autóval, ami miközben a festményeinket szállítottuk, lerobbant. Teljesen kétségbe voltam esve, hogy pont alattunk ment tönkre az autó, és nem tudunk mit csinálni, lehet még ki is kell fizetni, de az alkalmi sofőröm, az egyik művésztársam csak legyintett. Majd a flottakezelő megoldja.

Csak pislogtam, mint hal a vízben. Flottakezelő? Olyanja is van a műteremnek? De mint kiderült , van nekik, és nem is akármilyen. A http://www.flottakezeles.hu/ oldalon találtak rá erre a cégre, akik intézik az autóink szervizeléseit, a biztosításokat és a hasonló dolgokat. Tehát ha az egyik autónknak, azaz a műterem egyik autójának valami baja lesz, azt onnantól kezdve ők intézik. Időpontot foglalnak, intézik a biztosítást, vagy ha kell, a forgalomból kivonást is.

A műteremből az egyik srác egy másik kocsival értünk jött, átpakoltuk a festményeket a másik autóba és elmentünk a kiállításra. A kiállítás egyébként hatalmas siker volt!

Ennek ellenére egészen addig ideges voltam, amíg pár nappal később meg nem láttam begurulni az alattunk szétesett autót az udvarba a műteremnél. Hatalmas kő esett le a szívemről, ezek szerint tényleg mindent teljeskörűen intéz a flottakezelő és a biztosító, nem nekem kellett kifizetnem a szervízelést!