Hester’s Life műzli, granola – egészséges és finom is!

Tudjátok mi az igazi művészet? Ezt nagyon sok értelmezésben lehetne elővenni, de most arra gondolnék, hogy egy igazán finom étket létrehozni, az bizony komoly produkció. Legalábbis egy olyan ember számára, aki kizárólag receptekből képes bármit is megcsinálni (igen, ez én vagyok), annak igazán nagy művészetre vall az, ha valaki kitalál egy egészséges és finom ételt. A Hester’s Life műzli, granola pedig egyaránt ebbe a kategóriába esik.

Néhány hónappal ezelőtt találkoztam először ezzel az oldallal – a biocity.hu-val -, a Hester’s Life-ról viszont már előtte is hallottam. Itt azonban az tetszett meg igazán, hogy egy helyen vásárolhatok be ezekből a termékekből és sok más egyéb egészséges holmiból, mint mondjuk étrend-kiegészítők és vitaminok, teák és mindenmentes termékek.

Ezek a reform élelmiszerek azért is nyűgöznek le annyira, mert alapvetően végtelenül egyszerű dolgokból állnak össze, de mégis annyira finomak lesznek, hogy remekül ki tudják egészíteni a reggeli gyümölcsjoghurtot vagy a zabot. A granola ropogós és édes, de persze csak természetes cukrokat tartalmaz – hozzáadott cukor nélkül készül. Gyümölcs viszont annál inkább van benne, amitől kellemesen édes, vagy épp fanyar lehet az adott termék.

Többféle ízben lehet megrendelni, a Hester’s Life műzli, granola mindkét esetben többféle opciót kínál. A granolákat illetően választhatunk kakaósat, málnásat, kókuszosat, fahéjasat, ribizliset és csokisat is. Ez mind-mind nagyon finom és érdemes kipróbálni – akár csak kicsi kiszerelésben is. Aztán ott vannak a müzlik – ami alatt én a ropogós magvakat értem leginkább, de akár a zabkását is – nos ezekből is többféle íz és kiszerelés érhető el. Én mindegyikből bátran szoktam rendelni, mert nagyon szeretem mindegyiket – ezért merem ilyen harsányan ajánlani is.

A szállítási feltételekről pedig részletesen informálódhattok a biocity.hu oldalán a megfelelő lapfül alatt. A Hester’s Life műzli, granola termékek mellett pedig mindig érdemes nyomon követni azt is, hogy éppen milyen akciós termékek vannak az oldalon, hiszen komoly összegeket lehet megtakarítani – ha úgy van épp, hogy pont arra a termékre vártatok. Úgyhogy webshopolásra fel, kóstoljátok meg ezeket a finomabbnál-finomabb granolákat és müzliket és ropogós finomságokat, aztán írjátok meg, hogy ti mekkora művészetnek tartjátok ezeknek a megálmodását és elkészítését, vagy akár a felhasználását.