Felkészülés a bulira egyszerűen? Nem álom többé! Nekem nem!

A művészvilágban nem ritka, hogy rendezvényeket, bulikat szervezünk. Mondhatni minden napra jut valami, és időről időre rám kerül a sor, nekem is ki kell vennem a részem a közösből, nekem is rendeznem kell valami társadalmi eseményt, ahol megjelenhet a művészvilág krémje, megoszthatjuk egymással, ki hogyan tevékenykedik, mire készül mostanság.

Nagyon sokáig nem szerettem, ha nálam volt a buli. Már csak azért sem, mert elképesztő sok energia befektetés összehozni egy ilyet, beszerezni a szükséges ételt, italt és kellékeket. Mivel már jó ideje belekerültem a körforgásba, nem egy bulit rendeztem, sok tapasztalatom van az ügyben. Az első néhány alkalommal, szinte az agyvérzés határáig jutottam, mire összeszedtem mindent, amire szükségem volt. Mivel a művésztársaim értelem szerűen mind nagyon kreatív emberek, így mindenki hatalmas, látványos bulit szervez, én sem adhattam alább. Már nem elég, hogy az ember lufikat vesz, meg szerpentint, csinál néhány szendvicset, ma már tematikus bulikat kell szervezni jelmezekkel és különleges kellékekkel és dekorációval. De ezekhez nem olyan könnyű hozzájutni, főleg, ha mindent külön boltban kell megvenni. Egyik ilyen alkalommal, mikor éppen rám került a sor a szervezésben, kutakodtam az interneten, honnan is tudnám beszerezni egy helyről a szükséges felszerelést.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy a végeredmény az lesz, hogy ki sem kell tennem a lábam otthonról, ugyanis találtam egy olyan weboldalt , ahonnan házhoz tudtam rendelni a szükséges party kellékeket. Álmomban sem hittem, hogy ilyen könnyen meg fogom úszni. Csak bepakoltam mindent a virtuális kosaramba, megrendeltem, és nemsokára házhoz szállítottak mindent, ami kellett. A lufiktól a jelmezekig, a díszeken át a vicces kiegészítőkig, de még a szalvétákat is elhozták, nekem csak az ajtón kellett beengednem. És nem csak ez volt benne a fantasztikus, hanem az is, hogy olyan dolgokat is találtam az oldalon, amik magamtól eszembe sem jutottak volna. Például meg sem fordult a gondolatomban, hogy milyen vicces lehet, ha felakasztunk a nappaliban egy pinatát, és mikor már a tetőfokára hág a hangulat, elkezdjük módszeresen megsemmisíteni. Akkora sikerem volt vele, hogy azóta több buliban is szembe találkoztam ezzel a zseniális ötletemmel.

Amióta szembesültem vele, hogy ez ilyen egyszerűen megy, a kaját is a netről rendelem ezekre az alkalmakra, és így nem élem meg annyira tragikusan, ha nekem kell szerveznem az összejöveteleket. Van időm arra, hogy méltó módon kicsinosítsam magam, hogy felkészítsem a terepet az eseményekre, és nem érzem úgy egy óra után, hogy bárcsak azonnal vége lenne az eseménynek. Biztosan nem szép dolog, de nem meséltem el senkinek, hogy honnan szerzem be ezeket az eszközöket. Tetszik a gondolat, hogy ez csak az én titkom, és csak én részesülök abban a kiváltságban, hogy nem kell minden buli előtt napokig senyvednem valami plázában. Persze, ez csak egy gondolat, hiszen biztosan másnak is eszébe jutott már, hogy a netről rendeljen, de ettől még büszke vagyok magamra, hogy megtaláltam ezt a fantasztikus céget, ami ennyire megkönnyítette az életemet és hozzájárult ahhoz, hogy a saját bulimban is felhőtlenül jól tudjak szórakozni.

Végezetül pedig szeretném elmondani, hogy nem csak az számít, hogy megrendelhetem ezeket a termékeket, hogy különleges dolgokat tudok venni egy helyen, de az is, hogy eddig minden, amit onnan kaptam, elképesztően jó minőségű volt. Soha nem csalódtam még semmiben. A netes vásárlástól sokakat az riszt vissza, hogy félnek, nem azt kapják, amit elképzeltek! Itt ez a veszély nem fenyeget!