Csatornakamerázás segített, hogy a fürdőszoba egyben maradhasson

Az a helyzet, hogy már tényleg csak a csatornakamerázás volt az egyetlen lehetőség, hogy a fürdőszoba teljes felrobbantása nélkül úszhassam meg a kialakult helyzetet. Az történt ugyanis, hogy egyszer csak arra értünk haza, hogy ázunk. Ázott a plafon és nem tudtuk, hogy igazán miért, mer látszólag minden rendben volt a fenti fürdőben. Aztán gyorsan egyértelművé vált, hogy egyáltalán nincsenek rendben a dolgok. Elkerülve azt, hogy további nagy bajok generálódjanak, rögtön profi segítséget hívtunk a vizszereles.net csapata személyében.

Kár volt ezért az estéért, mert a kedvenc énekesem koncertjén voltunk végre-valahára így covid után és annyira fel voltam töltve csupa pozitív energiával. A művészetek nagy kedvelőjeként őszintén szólva megéreztem ezt az elmúlt időszakot, hogy sok minden kimaradt és nem hallgattam élőzenét nagyon sokáig. Persze biztosan nekik még inkább rossz volt, hogy ők meg nem játszottak. De mindent összevetve már nagyon vártam ezt az estét és nagyon is jól éreztem magamat, mert a művészet és a zene mindig feltölt. Csak aztán hazaértünk és az a látvány fogadott, amire senki sem szeretne hazaérni.

Ekkor emeltük meg a telefont és érdeklődtünk a vizszereles.net csapatánál, hogy mikor tudnának kijönni. Ők alapvetően Budapesten és Pest megyében dolgoznak, ráadásul azonnal reagálnak, ha arról van szó, hogy a probléma nem tűr halasztást. Ezért abban reménykedtünk hogy tud is jönni valaki másnap reggel és így is lett. Nyilván este 11-kor már nem akarjuk hogy csatornakamerázzon bárki is nálunk.

Szóval másnap reggel megérkezett a felmentő sereg és én ekkor ismerkedtem meg valójában a csatornakamerázás fogalmával. Nem kell semmi különlegeset elképzelni, az történik, hogy egy pici, speciális kamera segítségével úgy képesek feltérképezni, hogy hol is van a csőtörés, hogy közben nem kell semmit sem megbontani, csak ott, ahol tényleg a problémás szakasz van. Ez szerintem végtelenül hasznos dolog, hiszen nem sok kedve van az embernek felrobbantani az egész fürdőszobát csak azért, mert egy centis repedés van valahol egy vízvezetéken. Ennek ellenére ezt nagyon sokáig így kellett csinálni, sőt, ahol nem ismert még ez a technológia ott továbbra is.

De szerencsére a vizszereles.net egy olyan cég, ahol alkalmazzák a csatornakamerázás technikáját és az ehhez hasonló, 21. századi megoldásokat. Mi sem támasztja alá ezt jobban, mint hogy valójában gyorsan reagálnak, elérhetők az interneten és nagyon sok hasznos információt osztanak meg a honlapjukon minden vízszereléssel kapcsolatos témakörben. Számomra ez már eleve nagyon szimpatikussá tud tenni egy vállalkozást. Hát még azután az élmény után, hogy valóban rögtön meg tudták oldani a problémánkat és elállt az ázást – zseniális.

Persze, sok bosszúság maradt még utána, ha úgy vesszük a javításokat illetően, de ehhez nekik semmi közük. Amennyire lehet barátságossá és elviselhetővé tették ezt a sajnálatos káreseményt, amit egyébként a biztosító fizetett ráadásul. Úgyhogy ez is jól mutatja, hogy érdemes a legjobb szakemberekkel dolgozni, teljesen mindegy, hogy miről van szó. De ha vízszerelés kerülne szóba, vagy kéne valaki, aki gyorsan ott tud lenni csatornakamerázás céljából, akkor a vizszereles.net a legjobb választás Budapesten és egész Pest megyében. Minden elérhetőségüket megtalálhatjátok a weboldalukon, amit már olyan sokszor említettem ebben a cikkben. És persze ne csak vész esetén jussanak eszetekbe, hiszen előre ütemezett, megbeszélt munkákat is vállalnak, mint mondjuk egy csap cserét, vagy bármi más hasonló műveletet. Részletes leírást szintén a honlapon találtok!