Az apróhirdetéses oldalak arra is jók, hogy az ott található házakat lefessük

Mostanság ismét rákaptam a festészetre. Az ismerőseim azt mondják, hogy jó is vagyok benne, jól bánok az ecsettel. Őszintén szólva nem tudom, hogy komolyan gondolják, vagy csak nem akarnak megbántani, de igyekszem. Ilyenkor egyébként azt hiszik, hogy szerénykedek, pedig csak az a helyzet, hogy mivel én festettem a képet, látom azokat a hibákat, amiket más, aki esetleg nem tudja, milyennek kellett volna alapjáraton lennie a képnek, nemes egyszerűséggel csak nem vesz észre. Hiába a sok dicséret, úgy döntöttem, hogy most sokkal többet fogok gyakorolni.

Minden tavasszal legalább egyszer elkapok egy csúnyább megfázást, így volt ez a mostani héten is. Igazából ilyenkor semmi bajom nincs a tüsszögésen és rekord mennyiségű orrfújáson túl, de ahhoz pontosan elég, hogy ne akarjak kimozdulni a lakásból.

Nem mozdultam ki a betegség miatt, viszont gyakorolni akartam egy kis térábrázolást, festeni szerettem volna, de nem volt modellem a projekthez. A stockphotokat nem szeretem lerajzolni, azok valahogy nagyon valótlanok. És akkor beugrott, hogy elég lenne csak beírnom, hogy eladó lakás Budapest, és máris sokkal valóságosabb lakásokat, épületeket vethetek papírra.

Szeretem az oldalt, amit kidobott a kereső, a nextaproval már sokszor találkoztam. Apróhirdetéseket lehet itt feladni, egyszer már adtam el itt egy festményemet, jelentkeztem egy portré festős munkára és még bontatlan ecseteket és vásznat is sikerült innen beszereznem. Kedvelem az ilyen eladós, hirdetős oldalakat, mert olyan ritkaságokat lehet beszerezni, ami másnak már nem kell, de valakinek – például nekem – igazi kincs lehet.

Jóval a bolti ár alatt jutottam hozzá az ecsetkészletemhez is, igazán megérte!
Na de nem is erről akartam írni. Szóval, rákerestem a lakásokra, bepipáltam, hogy csak olyan hirdetéseket adjon ki, amikhez van kép, és elkezdtem tekerni a számtalan hirdetést. De tényleg, nagyon sokat adott ki! Már csak azt is nehéz volt kiválasztani, hogy melyik házat rajzoljam le, vagy melyik eladó lakás szobáját jelenítsem meg a papíron. Ha ezek közül kellene lakást választanom, a bőség zavarában teljesen el lennék veszve. Persze, akkor talán jobban leszűkíteném a keresési találatok csoportját.

Végül sikerült egy igazán szép, luxus lakást találnom, nagyon jó minőségű, részletgazdag képekkel, egészen különös beállításból fotózva. Neki is estem a rajzolásnak, majd a festésnek. A képet kinagyítva minden részletet egyszerűen át tudtam vinni a vászonra, és végre sikerült egy olyan képet készítenem, ami nekem is tetszik. Talán fel is rakom majd eladni! Hiszen biztosan találok rá vevőt is viszonylag rövid határidőn belül.