Nem kell félnem, hogy nincs időm festeni, mert találtam gázszerelőt

8 éves korom óta festek már. Számomra ez a legjobb kifejezési platform. Nem számít, hogy milyen hangulatom van éppen, mindig nagyon jó beleönteni magamat egy alkotásba. Ezzel fel is tudom dolgozni az aktuális traumáimat, mellette pedig azt érzem, hogy elértem valamit. A legnagyobb előrelépést most az jelentette, hogy úgy tűnt, ki fogják állítani az egyik művemet egy műteremben. Ehhez azonban nem csak egy szalonképes festmény kellett, úgyhogy komoly munkába kellett kezdenem.

Szinte elzártam magamat a külvilágtól. Nem beszélgettem senkivel és nem találkoztam a barátaimmal sem. Nem akartam elveszíteni őket, de tudtam, hogy ez most túl nagy lehetőség ahhoz, hogy elhalasszam. Egyébként bejött a taktikám, csak úgy ontottam magamból a festményeket. Egyik este pedig úgy döntöttem, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek, veszek egy nagy, forró fürdőt.

Terveimet azonban keresztülhúzta a gázbojler szenvedő hangja. Nem indult be és nem volt meleg. Nem tudtam, hogy merre találhatnék megfelelő gázszerelés szolgáltatást. Kijöttem ezért művészi rejtőzködésemből és körbekérdeztem az ismerőseim között. Többen is a Vízgázfűtésszerelő24-et ajánlottak, mert szerintük ez egy rendkívül gyors és profi cég. Kérdeztem, hogy van-e internetes oldaluk és egyértelműen bólintottak.

Amint hazaértem, bepötyögtem a keresőbe, hogy a Gázszerelés Vízgázfűtésszerelő24. Hamar meg is találtam az oldal, ami teljesen meglepett. Nem így képzeltem el egy gázszereléssel foglalkozó weblapot. Azt hittem, hogy sokkal amatőrebb lesz és csak funkcionális célja lesz. Ezzel szemben a Vízgázfűtésszerelő24 már az első kattintás után egy kellemes élménnyel várt minket. A színek, a kialakítás, minden azt sugallta, hogy megbízhatunk ezekben az emberekben, hiszen nem sajnáltak erre is pénzt költeni.

A gázszerelés kategóriára kattintva egy olyan helyre lettem áthelyezve, ahol mindent megtanulhattam ezzel a mesterséggel kapcsolatban. Elsőként három nagy pecsét fogadott, amiken biztató feliratok helyezkedtek el. Az egyik ilyen ígéret az volt, hogy akár 1 órán belül is kiszállnak. Ez lenyűgöző volt, hiszen biztos vagyok benne, hogy már mindenki hallgatta valamelyik ismerősének a panaszát, akik éppen aktuálisan felújítottak valamit a házukban és heteket kellett várniuk a szerelőkre. A Vízgázfűtésszerelő24 oldalon azonban ezek szerint tisztában voltak azzal, hogy a szerelés nem várhat, azonnal kell megoldás.

Emellett 30 év tapasztalattal is rendelkeztek, ami soha nem elhanyagolható, ha szerelésről beszélünk. Ehhez a szakmához szerintem nem elég az, amit az ember a könyvekben megtanul. Át kell élnie rengeteg különböző problémát ahhoz, hogy kompetensen tudjon hozzáállni bármilyen meghibásodáshoz. Ehhez pedig 30 év talán pont elegendő. Ha pedig ez nem lenne elég, még egész napos ügyeleti szolgálatot is biztosítanak, így nem számít, hogy mikor üt be a villám, mi bármikor el tudjuk érni őket.

A gázszerelés részleg pedig prímán volt kialakítva. Rendkívül informatívak voltak a szövegek, amik ráadásul nem csak általánosan szóltak a gázszerelésről. Ki lehetett választani az aktuális problémánkat, ami listába volt szedve. Ha ezt megtaláltuk, akkor nem kellett többet tennünk, minthogy rákattintottunk és elolvastuk a hozzátartozó kis információ csomagot. Minden egyes kis fülnél megtalálható volt a cég telefonszáma, ahol el lehetett érni az előbb említett 0-24-es ügyfélszolgálatot. Nem kellett ezt sem keresgélni.

Nagyon meglepődtem, hogy mennyire elégedett voltam a szolgáltatásukkal. Régen volt ilyen jó tapasztalatom szerelőkkel és azt tudom mondani, hogy a Vízgázfűtésszerelő24 csapata nem hazudtolja meg az oldalon olvasható ígéreteit.