Mostanáig azt hittem, interneten keresztül cipőt vásárolni valódi művészet

Manapság azt a kifejezést, hogy “ez valódi művészet” szinte mindenre használják, ami egy picit is nehéznek, technikásnak tűnő dolog. Én legtöbbször a hatékony eredménnyel járó online vásárlással kapcsolatban mondogatom ezt. Bevallom, (főleg bizonyos múltbeli csalódások után) meglehetősen szkeptikus vagyok az internetes vásárlással kapcsolatban. Vagyis inkább csak olyan dolgokat rendelek meg, amik nem baj, ha nem olyan jók, se sok pénzt, se egyebet nem veszítek vele. Tehát például ruhát vagy cipőt nem igazán vásárolok a neten, pedig néha igazán jól jönne az otthoni vásárlás és a házhoz szállítás kényelme. Nemrég elhatároztam, hogy adok még egy esélyt az internetes cipővásárlásnak. Az egyik barátnőm ugyanis egy szuper, márkás sportcipőt vásárolt, nagyon kedvező áron. Ráadásul csak úgy áradozott a webshopról, amit talált. Ismerve a kétségeimet azt mondta, mindenképpen keressek rá arra, hogy Női cipő webáruház | cipomarket.hu. Szerinte ugyanis ennek az oldalnak hála átgondolom majd az online vásárlás sikerességét.

Mivel tényleg nagyon király az a cipő, amit vett. És mivel jól jönne most egy új lépő, de nagyon nincs időm cipőboltba rohangálni, úgy döntöttem, adok egy újabb esélyt az online vásárlásnak.

Ezért rá is kerestem a cipomarket.hu weboldalra.

A cipomarket.hu egy nagyon szép webáruház

A cipomarket.hu egy nagyon szép webáruház. Színei nagyon kellemesek, nem égetik ki a nézelődők szemét, és nem vonják el a figyelmet a cipőkről sem.

A weboldal átlátható, könnyen és gyorsan értelmezhető. Felépítése a vásárlást egyszerűvé, sőt valódi élménnyé varázsolja. A számos menüpontnak és szabadszavas keresési lehetőségnek hála hamar rábukkanhatunk azokra a termékekre, amik érdekelnek minket (például a Női cipő webáruház | cipomarket.hu csak női cipőket találunk, amik nem keverednek össze mondjuk a női csizmákkal vagy szandálokkal).

A bolt kínálatában női, férfi- és gyerekcipőket egyaránt széles választékban találhatunk. Továbbá vásárolhatunk olyan dolgokat is, mint az övek. Illetve cipőboltoktól megszokott módon táskák közül is válogathatunk.

A cipomarket.hu csak és kizárólag prémium minőséget képviselő márkák termékeit forgalmazza. Emiatt nem árt felkészíteni magunkat (és a pénztárcánkat) egy nagyobb összegű költekezésre. Ugyanakkor pénzünkért cserébe garantáltan jó minőségű, tartós terméket kapunk majd kézhez. Ráadásul mindig belefuthatunk valami szuper akcióba is.

Egy hely, ahol mindent megtesznek, hogy megfelelő cipőt rendeljünk

Az internetes cipővásárlást leginkább a sok buktató miatt szoktam keresni. Ezek közül a legnagyobb ellenségeim a termékekről készült rossz képek, a kínálat átláthatatlansága, illetve a méretezés problémája.

A cipomeraket.hu azonban olyan weboldalnak tűnik, amely minden lehetséges buktatóval leszámol. A termékek képeinek mérete és minősége tökéletes, így alaposan, több irányból is meg tudjuk nézni a cipőket, mielőtt választunk. Továbbá a termékek leírásai is nagyon sokat segítenek annak eldöntésében, hogy mennyire nekünk való egy-egy lábbeli. A kínálatban a menüpontok és szűrőlehetőségek között könnyen eligazodhatunk. Vagyis nem kell végig néznünk egy rakat stílusban, árfekvésben vagy épp méretben nem megfelelő cipőt addig, amíg eljutunk a megfelelő darabokhoz.

Ennél a webáruháznál a méretezés problémája miatt sem kell aggódnunk. Ugyanis részletes mérettáblázat segítségével tájékozódhatunk arról, hogy egy-egy cipő esetében mit jelent mondjuk a 40-es méret. A “Mérettáblázat” fülre kattintva elérhető segédanyag ráadásul nem csak általános infókat közöl, hanem azt is tartalmazza, hogy a boltban megtalálható márkák esetében mit jelentenek az egyes méretek. A mérettáblázatok segítségével pedig könnyen lemérhetjük talpunkat, vagy otthoni már bejáratott cipőnket a megfelelő méret kiválasztásához.

Női cipő webáruház | cipomarket.hu

Ahogyan azt korábban már említettem, a Női cipő webáruház | cipomarket.hu oldalra kattintva (ez a cipomarket.hu oldalának felső margóján érhető el), csak és kizárólag remek márkájú női cipők közül válogathatunk. Vagyis abban az esetben, ha mondjuk sportcipőre van szükségünk, nem kell aggódnunk amiatt, hogy ezek megtalálásához át kell rágnunk magunkat 4-5 oldalnyi csizmán és szandálon.

Az oldal fő kategóriája (a női cipő) a képernyő bal oldalán található szűrőlehetőségek segítségével tovább szűkíthető. Itt beállítható, hogy milyen márkájú cipők érdekelnek minket. Megadható az általunk előnyben részesített szín és sarokmagasság. Kiválasztható a megfelelő lábméret. Továbbá dönthetünk arról is, hogy milyen árkategóriában nézelődnénk, és kiválaszthatjuk az épp aktuális akciós ajánlatokat is.

Az oldalon a találatok rendezésére is lehetőségünk van. Választhatjuk azt, hogy az ajánlott vagy a legújabb darabok kerüljenek előre. De rendezhetünk ár szerint növekvő és csökkenő szempont szerint is.

Az oldal átnézése után ki merem jelenteni, hogy a cipomarket.hu visszaadta egy kicsit a hitemet az online cipővásárlásba. Szerintem ki is választom, melyik cipőt rendelem meg. Ha netán neked is jó minőségű női cipőre lenne szükséged, irány a Női cipő webáruház | cipomarket.hu!