Melyik a legjobb laptop szervíz Budapesten?

Nem állítom, hogy a címben feltett kérdésre meg tudom adni a tökéletes választ, hiszen teljesen szubjektív, hogy kinek mi számít a legjobbnak. A kiszolgálást kell nézni, a szakértelmet, vagy az árakat? Esetleg a szolgáltatások sokszínűségét? Sokféle oldalról meg lehet közelíteni a laptop szevízelés kérdését, az viszont biztos, hogy nekem tényleg záros határidőn belül kellett megtalálnom a legjobbat, amikor tönkrement a gépem.

Egy rajzművész nem dolgozhat ma laptop nélkül

Illetve, hogy pontos legyek: számítógép nélkül. A lényeg a technológián van, nem az számít, hogy asztali gépről, vagy laptopról beszélünk-e. Nekem azért fontos, hogy hordozható legyen a gépem, mert az esetek nagy többségében nem otthon szoktam dolgozni. Ha épp a Margitsziget közepén száll meg az ihlet, akkor ott veszem elő a laptopomat, és kezdek el dolgozni – szerintem ez teljesen érthető.

Éppen ezért komolyan megijedtem, amikor egyik pillanatról a másikra azt vettem észre, hogy egy kis felkiáltójel-ikon jelenik meg a laptopom töltöttségét jelző felület mellett. Ez azt jelenti, hogy szép lassan gyengül az akkumulátor, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen drasztikus lesz a változás! A laptopom, amivel korábban órákig ellehettem a szabadban, most fél órát sem bírt ki – ezt nem hagyhattam annyiban.

Ideje beírni a keresőbe, hogy laptop szervíz budapest

Amíg otthon laktam anyáméknál, pontosan tudtam, hogy hova érdemes vinni a gépemet, ha javításról van szó, de itt, a fővárosban kicsit meg vagyok lőve. Rengeteg az ajánlat, és fogalmam sincs, hogy kihez forduljak elsőként. Kiben bízhatok meg? Melyik a legjobb laptop szervíz budapesten?

Amikor beírtam ezt a keresőbe, akkor rengeteg találatot kaptam, és egyenként át is néztem a legjobb találatokat, de ez alapján nem tudtam dönteni. Minden laptop szervíz azt állítja magáról, hogy ő a legjobb, akkor ez alapján hogyan is lehetne elindulni?

Napok teltek el, én pedig kezdtem kicsit megőrülni

Tudni kell rólam, hogy ha nem tudok minden nap, vagy legalább minden második nap rajzolni, akkor elkezdek kicsit begolyózni. Na, ez kezdett megmutatkozni, olyannyira, hogy elkezdtem inkább papírra dolgozni. Ezt általában csak az alapok felvázolásakor szoktam csinálni, de mivel gyakorlatilag lehetetlen volt nap közben, hogy használhassam a gépemet, nem volt más választásom. A laptopom egy asztali géppé vált, nem vihettem messzire a konnektortól, így pedig már megszűnt hűséges társammá válni.

Úgy döntöttem tehát, hogy valahogy a laptop szervíz kérdést meg kell már oldanom – a mentális egészségem érdekében pedig minél hamarabb, annál jobb!

Egy jó barát tanácsa mindig tud segíteni

Ha az internet nem tudott segíteni, akkor kénytelen voltam az élő emberekhez fordulni: nevezetesen az egyetlen olyan barátomhoz, aki kicsit is ért a számítógépekhez. Az én laptopomat is ő segített kiválasztani, ezért úgy gondoltam, ő biztosan fogja tudni azt is, hogy kihez érdemes elvinnem javíttatni.

Amikor elmeséltem neki a problémám, azonnal csavarhúzót ragadott, hogy ő majd megnézi nekem, de én ragaszkodtam hozzá, hogy valódi szakember cserélje ki az akkumulátort benne, akinek ez is a munkája. Egy kis sértődöttséggel a hangjában mondta, hogy akkor vigyem a gépem a PCMENTOR-hoz, mert ők a legjobbak. Ismerősen csengett a nevük, mert amikor beírtam a keresőbe hogy laptop szervíz budapest, akkor is megtaláltam az oldalukat.

Én megtaláltam a legjobbakat

laptop szervíz budapest

Többet már nem is kellett keresnem – saját kutatásom és barátom tanácsa elég volt ahhoz önmagában is, hogy teljesen a PCMENTOR szakértelmére bízzam magam. Bementem a budai üzletükbe, és gyakorlatilag félszavakból megértettük egymást: én mondtam a típusszámot, ők meg már meg is tippelték, hogy az akkumulátorral lesz a hiba – ez ugyanis ezeknél a laptopoknál gyakorlatilag típushiba. A korábbi szenvedéseimhez képest már gyakorlatilag semmiség volt az, amit még várnom kellett – aztán vissza is kaptam a laptopomat, és vele együtt az életemet is.

Azt már pontosan tudom, hogy hova fogom legközelebb hozni a gépemet, ha megint javítani kell. Sőt, az is lehet, hogy legközelebb már egy új laptopot fogok venni, és azt valószínűleg szintén tőlük fogom beszerezni.