Megtaláltam a legjobb ajándékot a barátnőmék esküvőjére

A nászajándék nem könnyű kérdés, én azonban a közelmúltban megtaláltam a legjobb ajándékot. Az élmény ajándék esküvőre témakörben kezdem a keresgélést és hamar rátaláltam a szelfigépekre. A barátnőm művészlélek, aki szereti a különleges dolgokat és az esküvő sem volt hagyományos. Sok rendhagyó dologgal találkoztam itt, de annyira illett az egész hangulathoz, és hozzájuk is, hogy így volt szép, kerek, tökéletes.

A barátnőmék esküvője egy igazi hatalmas buli volt, sok-sok vendéggel, hajnalig tartó bulival. A nővérem példájából tudom, hogy milyen költségekkel is jár egy ilyen nagy lakodalom, és az is természetessé válik, hogy egyre inkább pénzt kér és kap az ifjú pár a násznéptől, én azonban szerettem volna valódi élményt ajándékozni. Ezért is választottam a szelfigépet, ami igazán remek hangulatot teremtett.

A násznép azóta is emlegeti, hogy milyen nagyszerű volt az ötlet. De hogy miért az élmény ajándék esküvőre? Azért gondoltam így elsősorban, mert maradandót szerettem volna ajándékozni. Ez igazán maradandó lett, nemcsak az ifjú pár, hanem az egész násznép számára. A selfiegep.hu volt az a hely, ahol megtaláltam a tökéletes szelfigépet, amit jó áron, és kimagasló szolgáltatásokkal ki tudtam bérelni.

Először külföldön, pont egy esküvőn találkoztam ilyen szelfigéppel és akkor is olyan vicces és jó hangulatot csinált, hogy irigykedtem is, mert akkor még itthon nem volt. Most pedig eszembe jutott az esküvő előtt, hogy mi lenne, ha ez lenne az ajándék. Természetesen egyeztettem a barátnőmmel, nehogy ők is béreljenek egy gépet, de bár már korábban beszéltek róla a párjával, még nem léptek a tettek mezejére. Örült neki és először ugyan el sem akarta fogadni, mondván, hogy majd ők kifizetik, de ragaszkodtam az eredeti ötletemhez.

A slefiegep.hu-n kezdtem és gyakorlatilag itt is fejeztem be a keresgélést, mert megtaláltam az igazit. Azonnal nyomtathatók ezek a képek, tehát lehet mutogatni, nevetni és korlátlan mennyiségben pózolni a viccesebbnél viccesebb kiegészítőkben és csodaszép hátterek előtt. Ezt kínálja a selfiegep.hu.

Persze ma már az esküvőkön természetes, hogy van profi fotós, azonban a szelfigépnek nem is az a célja, hogy őt helyettesítse. Inkább az, hogy programot, egy kiegészítő elemet kínáljon, nyújtson. Egy helyet, ahol lehet nagyokat nevetni, lehet újra gyereknek lenni, lehet bohóckodni. És a tapasztalat is azt mutatja, hogy a bohóckodáshoz nem lehet elég öreg az ember. Még a barátnőm nagyszülei is magukra öltöttek egy-egy viccel parókát, szemüveget és úgy mosolyogtak a szelfigépbe.

élmény ajándék esküvőre

A selfigep.hu remek élmény ajándékot kínál tehát esküvőkre, kiváló minőségű fotókkal, és nyomtatással. Mindezt, tehát a fényképezőgépet és a nyomtatót egy dobozba zárták és itt történik a varázslat. Amit pár másodperc múlva már a kezünkben is tarthatunk.

Attól sem kell tartani, hogy ha elakadunk valamiben, akkor nem lesz segítség. A helyszínen ugyanis mindig ott van a slefigep.hu egyik munkatársa, aki segít a gép használatában. A nyomtatásnál pedig nem kell szégyenlősködni, korlátlan számban áll rendelkezésre, minden fotóról egy nyomat készül, de nincs limit. Azt pedig mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy hány órára szeretné a bérlést, van lehetőség 4,6 vagy akár 8 órás időtartamra is. Az elkészült képeket digitálisan is rögzítik, amit többféle kiterjesztésben is megkap a megrendelő, sőt, logóval, kerettel, időponttal, bármilyen felirattal is szeretnék ellátni a fényképeket, megtehetjük.

Már ejtettem szót a vicces kiegészítőkről, amit nem árt hangsúlyozni, sok bajusz, paróka és szemüveg, valamint egyéb kiegészítők várják, hogy kipróbáljuk őket.

Az élmény ajándék esküvőre remek ötlet, és ilyen ajándék a szelfigép bérlése is, a legjobb hely erre pedig a selfiegep.hu. A barátnőm és a párja is nagyon örült az ajándéknak. És a násznép is sorban állt, hogy újabb és újabb fotókat készíttethessen. Nagyon szép esküvő volt és a lakodalom is nagyon jól sikerült, köszönet ezért a selfiegep.hu-nak is.