Két babakocsink is van már, pedig még nem is szültem!

Kiskorom óta szeretek olyasmit csinálni, amivel kiélhetem a kreativitásomat. Szívesen rajzolgattam már akkor is, szerettem festeni, hajtogatni papírból különböző dolgokat, de imádtam ezeket a színezős füzeteket is. Végül egy művészeti suliba mentem később, és a művészet iránti szeretetem azóta sem változott. Általános iskolás koromtól elkezdtem zongorázni és énekelni is, szerettem és még mindig szeretem magam különböző területeken fejleszteni, újat tanulni, és ilyesmi.

Bár tény, hogy arra sosem gondoltam, hogy egyszer majd egy bandában fogok zenélni. A barátaim alapítottak egy zenekart és megkértek, hogy én is szálljak be, mint énekesnő. Hiszen én is ugyanolyan zenét hallgatok, mint ők, hasonló az érdeklődési körünk, így aztán belementem, mert, ahogy mondtam, szeretek új dolgokat kipróbálni. Egész jól ment, nagyon gördülékenyen indult ez az egész. Ismeretség lévén pedig nem is volt gondunk azzal, hol próbáljunk. Sőt, amikor már szépen lassan haladtak a dolgok, ismeretség által sikerült gyakran koncerteket is leszervezni, aztán egy idő után már a magyarországi fesztiválokra is meghívtak minket. Minden lehetőségre, amire csak lehetett, próbáltunk lecsapni és valószínűleg ez a vagányság és csinálni akarás vitt minket minden nap előrébb és előrébb.

Egyre több ember ismert meg minket, egyre nagyobb lett aztán a baráti kör és végül tényleg már ott tartottunk, hogy aki ebben a közösségben van, az ismerte a zenénket. A nagyobb bandák is egy idő után felfigyeltek ránk, néha meghívtak minket, hogy lépjünk fel előttük, vagy csak simán reklámoztak minket, hiszen barátok lettünk, ha előtte ugyebár még nem voltunk azok, akkor addigra már mindenki barát lett. Szóval tényleg sokan ismernek minket, és ennek nagyon örülünk. Most még egyelőre azon gondolkozunk, merre tovább, mit várunk magunktól és a jövőtől, utána tudunk biztosabbat mondani.

És amúgy így ismertem meg a páromat is. Ő is zenél, és ahhoz képest, hogy rengeteg közös ismerősünk van, mégsem ismertük egymást. Sőt, arra sem emlékszem, hogy valaha egyáltalán összefutottunk-e akárhol is. De hát az életben minden úgy alakul, ahogy alakulnia kell. Nagyon egy hangon vagyunk már az elejétől kezdve, mikor megismertük egymást, már akkor is nagyon jól elvoltunk. Nem volt feszengés, nem volt bennem olyan érzés, hogy ez a srác idegesít, és nem akarok beszélgetni vele, vagy csak púp a hátamon. Sok mindenben megváltoztatta a nézőpontomat, sokat tanultam tőle és fogok is, és mindketten úgy érezzük, hogy most tényleg balanszban van az életünk. Azt csináljuk, amit szeretnénk, ráadásul közösen, úgyhogy pár év után el is jött a lánykérés ideje, amit követett az esküvő.

Mondanom sem kell, a mi életünkben is eljött az a pont, amikor úgy döntöttünk, hogy szeretnénk gyereket vállalni. Jó alaposan mindent átgondoltunk, nem akartunk felelőtlen döntést hozni. Mérlegeltük, hogy most hol tartunk, van-e biztonságos hátterünk minden szempontból. Végül is arra jutottunk, hogy igen, minden stimmel, úgyhogy nem kell aggódnunk. És nagy örömünkre mondhatom, hogy a baba nemsokára meg is érkezik a kis családunkba, már alig várjuk.

Igaz, van még néhány dolog, amit el kell még intéznünk, de már szépen lassan haladunk a dolgokkal. Szerencsére a családtól nagyon sok mindent kaptunk már, legfőképpen babaruhákat, meg játékokat. A babaszobát már elintéztük, szépen felújítottuk a szobát, amit eddig vendégszobának használtunk. Vettünk bútorokat, például kisebb szekrényeket, néhány kiegészítőt. Nagyon szeretem a falmatricákat is például, szerintem ilyen kis apróságokkal nagyon fel lehet dobni a szobákat. Megvettük a kis ágyat is, viszont még hiányzott például a babakocsi.

Ezt már azóta el is intéztük, de most elmesélem azt is, hogy hogyan. Apukám egy marketinges cégnél dolgozik, jobban mondva, övé és a testvéréé a cég. Így hát ők is minden nap elég sok emberrel beszélnek és találkoznak, mindenki különböző területekről jött. Vannak olyan ügyfeleik, akik azóta már eléggé jól összebarátkoztak apukámékkal. Nagyon ritka az az eset, amikor egy ügyfél úgy megy el, hogy ő is és apukám is tiszta ideg, mert összevesztek, vagy történt valami. Apukám elég higgadt, a necces ügyfeleket is inkább szépen lerázza, és nem foglalkozik velük. Nemrég pedig lett egy új ügyfele, aki babakocsikkal foglalkozik. Már szerintem egy hónapja felvette az ügyfél velük a kapcsolatot, de apa nem is szólt róla, hogy van ilyen ügyfele is. Lehet, hogy nem mondtam neki, hogy kellene már egy babakocsi? Na, mindegy, a lényeg, hogy ez kiderült, így egyből megnéztem a párommal a weboldalukat. De a meglepetés csak itt jött.

Ugyanis jól emlékeztem, én mondtam apának, hogy babakocsit kell vennünk, ő pedig erre emlékezett, és vett is egyet nekünk, de nem mondta el. Neki pedig egy üzleti útra kellett mennie külföldre pár napra. Ez annyira lefoglalta, hogy elfelejtett szólni a babakocsiról és az is kiment a fejéből, hogy ezek után tuti majd mi is keresgélni fogunk. Így is lett, mi is megnéztük az oldalt, sport babakocsit szerettünk volna első körben venni, mert tudtuk, hogy az olcsóbb, és később jól fog jönni. Mivel még azért még mindig van időnk, tudtuk már akkor is, hogy még van időnk venni egy olyat is, amit ugye rögtön nulla hónapos kortól lehet használni.

Így aztán mi vettünk egy sport babakocsit, ami mivel lányunk lesz, ezért rózsaszín lett. A választásunk erre esett: https://babakocsik.hu/collections/sport-babakocsik. Ezt ugye nagyjából fél éves kortól lehet használni. Ennek a babakocsinak gél kerekei vannak, és maximum 15 kilogrammot bír. A tolókar állítható, van rajta szellőző nyílás, így lehet figyelni a gyereket, illetve az egész váza alumíniumból van. A háttámla dönthető, öt pontos biztonsági öve van, van lábzsák és bevásárló kosár is. Az ára is nagyon jó volt, pontosan ez volt az, ami nagyon meggyőzött minket abban, hogy itt vegyük meg a sport babakocsit.https://babakocsik.hu/collections/sport-babakocsik

A honlapon le van írva az elérhetőség, a nyitva tartás is, így könnyű volt elintézni ezt az egészet. Haza is vittük a babakocsit, küldtem egy képet róla apukámnak, odaírtam, hogy nemsokára majd a másik babakocsit is megvesszük. Ő pedig azonnal felhívott külföldről és mondta, hogy ne vegyünk, mert ő már vett, ajándékba szerette volna nekünk adni, de a nagy sietség miatt és a sok munka miatt elfelejtett nekünk erről szólni, és akkor már repülnie is kellett. Mondta, hogy ha hazajön, akkor megmutatja és oda is adja nekünk és ne haragudjunk, hogy így kellett megtudnunk.

Én teljesen le voltam taglózva, nem gondoltam volna, hogy kapunk tőle egy babakocsit. Miután ez kiderült, tudtam, hogy ő is a babakocsik.hu-n nézelődhetett és tőlük vette, így aztán annyira kíváncsi lettem már, hogy körbenéztem a weboldalon és próbáltam kitalálni, melyiket is vehette meg. Amikor aztán hazajött, egyből szólt is nekünk, átjött hozzánk és elhozta a babakocsit is. Gyönyörű szép az a babakocsi is, nagyon felszerelt, csodaszépen néz ki, és igazi svájci minőségű. Ez pedig szintén világos színű, aminek örülök, mert semmiképpen sem szerettem volna fekete babakocsit venni. Úgyhogy most már van kettő babakocsink is.