Falon, vásznon olajfestékkel, az arcomon InstanTENSE Plusszal festek

Nem hittem még pár éve, hogy a portréimhoz hasonlóan, a valóságban is olyan könnyen megfiatalíthatok majd bárkit, mint amikor vászonra, vagy a falra kell festenem. Pedig gyakran teszem, ezt is, azt is. Magammal, olykor naponta. De már-már küldetésemnek tekintem a dolgot, hogy terjesszem, mert sokszor kétkedtek a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr termék hatásait illetően. De már úgy érzem, megéri mindenkit rábeszélni.

Megéri, mert jól esik, mikor megköszönik, mikor hálálkodva elismerik, hogy ez bizony egy csodaszer, egy mesés szérum, a hatása miatt még mesésebbnek is mondható, mint a művészetem. Nemrég, egy régi ismerős családi nagyportré-csoportképét festettem fel a falukra. Úgy döntöttek, egy kedves fotó festmény-változata lesz a legjobb látvány a nappali falára. Az is (a kész kép) nagyon tetszett a gyerekkori barátnőmnek, aki ezzel megkeresett, de már megint megesett, hogy valami miatt jobban hálálkodtak, mint maga a festmény miatt.

És igen, ez a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr széruma volt újfent. Sokat beszélgettünk, hisz hosszú idő után történt újratalálkozásunk alatt csevegtünk át a heteket, amíg készült a “portréjuk”, és miután mindketten megállapítottuk, hogy azért látványosat öregedtünk, akkor hozta szóba, hogy nekem milyen sima és ráncmentes az arcom most is.

Elárultam neki a titkot: van ez a szóban forgó csodaszérum, mely egy plasztikai műtét hatásával ér fel, mert egy időre tényleg teljesen eltünteti a táskákat, ráncokat, úgy, ahogy a kozmetikumok eddigi sora nálam sosem tudta elfedni azokat. Nem szárítja a bőrt, és nem igényel túl nagy törődést az arcunk vele való kezelése. Hanem még bármely sminkelésnél is sokkal-sokkal gyorsabb. És nem zárja ki, hogy még az említett sminkelést is elvégezzük utána, hisz (egy-két speciális terméket leszámítva) nem konkurál a használata ezekkel. Előbb ez, aztán lehet sminkelni. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, széles körben hangos elégedettséget kiváltott, kipróbált készítmény, aminek az extrémen látványos hatása mögött nem kell semmi furcsaságot sejteni. Le van írva pontosan, milyen összetevők okozzák a csodát benne, a termék weboldalán. Alig érkeznek panaszok még érzékeny bőrűektől is, nem lehet elrontani a használatát, nulla kockázat, maximális hatás: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr! (A weboldalról közvetlenül rendelhető)