Egyetemisták művészete

Egy egyetemista élete nem könnyű, na meg köztudott, hogy a pénz se veti fel őket, de valamiből meg kell venni a koliba a kaját és miegymást, így a barátnőmmel konkrétan sportot űztünk a kuponozásokból és abból, hogy mindig megtaláljuk a legjobb akciókat és legolcsóbb webshopokat. Ez volt tulajdonképpen a mi művészetünk.

Az anyagiakra való odafigyelést a mai napig megőriztük, és még mindig megosztjuk egymással a legjobb akciókat és hasznos webshopokat. Így találtunk rá a LORD Shop oldalára is.

A LORD Shop már 95′ óta szállít drogériai termékeket Magyarországra. Eleinte csak férfi borotvákkal kezdték, majd idővel mindig bővültek és bővültek, most pedig az egyik legjobb webshop, ami csak létezhet.

A weboldaluk nagyon jól kezelhető, átlátható és egyértelműen megtalálod, hogy hol kell fizetni, hol találhatóak az akciók, milyen termékkategóriák közül lehet válogatni, vagy hogy amúgy hogy megy a rendelés menete.

Mindegyik termék minőségi de mindeközben kifejezetten olcsóak, aki pedig még ezzel se elégedne meg, annak üzenem, hogy mindig van itt valamilyen akció, erre konkrétan van egy külön aloldal.

A barátnőmnek már kisbabája is van, ő innen rendeli a mindenféle babacuccot. Törlőkendőket, popsikrémeket és természetesen pelenkákat. Na de senki ne gondolja, hogy ezek az olcsó dolgok, rossz minőségűek is. Épp ellenkezőleg! Sokkal jobbak mint a boltok polcain található termékek.

A LORD Shop-nak Facebook oldala is van, ha esetleg aktívan használod a közösségi médiát, szerintem kövesd be őket, mert így tényleg azonnal tudsz értesülni a legújabb akciókról és újdonságról. Egyébként több mint 11 ezer ember már követi az oldalukat, és talán azért ennyi ember csak nem tévedhet, de ha gondolod olvasd el a vásárlói értékeléseket, csak jókat fogsz találni, biztos vagyok benne.

Ha sikerül 8000 forint felett vásárolnod, akkor szállítási költséggel sem kell számolnod, egyébként meg az alatt sem vészes, ha a túrajáratos megoldást választod (olvass utána az oldalon, hogy ez mit jelent), akkor csak 790 forint a szállítási költség, ha pedig a GLS futárral kéred a kiszállítást, akkor 1199 forint. Szerintem egyáltalán nem vészes, főleg ha azt vesszük, hogy nem neked kellett hazacipelni a boltban, sorban állni és társai.

A LORD Shop tényleg az egyik legjobb vadászatunk volt a barátnőmmel, kár hogy az egyetem alatt még nem találtunk rá, biztos hogy nagyon sokat tudtunk volna spórolni vele!