A diákom segített megtalálni a fogorvosomat

Rajztanárként dolgozom egy általános iskolában. Nagyon szeretem a munkámat, mert csodálatos, hogy a gyerekeknek milyen határtalan a kreativitása. Nem minden gyerek olyan ügyes kezű, de igyekszem mindegyiküket motiválni arra, hogy mozgassák meg a képzelőerejüket és alkossák ki magukból, ami bennük van.

Egyik nap bedagadt arccal mentem be órára, és a gyerekek egyből aggódva kérdezték, hogy mi történt. Mondtam nekik, hogy begyulladt az egyik fogam, el kell mennem fogorvoshoz. Az egyik kislány készségesen beavatott, hogy az anyukája is most volt egy új fogorvosnál, Dr. Buzogány Zoltánnál, akiről azt mondta, hogy nagyon jó. Meg is mutatta a fogászat honlapját.

Délután megnéztem a honlapot. Az oldalon nagyon szimpatikus leírást találtam a budapesti fogászatról és minden szolgáltatásukról. Külön biztató pont, hogy az orvosok egyenként be vannak mutatva, meg lehet velük ismerkedni pár mondaton keresztül. Nekem is Dr. Buzogány Zoltán volt a legszimpatikusabb a sok barátságos és professzionális orvos között, úgyhogy rá esett a választásom.

buzogany

A megadott telefonszámon keresztül egyeztettem időpontot, szerencsére hamar kaptam. A rendelő nagyon szépen berendezett, barátságos környezet volt. Dr. Buzogány Zoltán pedig egy nagyon kedves, precíz orvos. Fájdalommentesen és professzionálisan végezte el a munkát, szerencsére elmúlt a fogfájásom. Beigazolódott, amit az oldalon olvastam, hogy itt a szakemberek nemcsak a fogat, hanem az embert is gyógyítják, tehát a páciensre élő, érző emberként tekintenek, ami nagyon fontos.